Tuesday, May 7, 2013

#9 1/2 Nameless

    * Piip, piip* piiksus telefon. Sirutasin käe voodist välja ja kobasin mööda põrandat. Leidsin telefon ja tõmbasin käe teki alla tagasi, sest toas oli külm. Tundsin, kuidas külm telefon soojaks läheb. Pistin pea teki alla ja vaatasin sõnumit, mille olin hetk tagasi saanud. Sõnum oli tundmatult numbrilt ja nägi välja nii:

"Tere hommikust, unimüts! Tänan meeldiva õhtu eest ja loodan, et andestad mulle ja Renatele eilse vahejuhtumi.
Sander."

    Mulle tekkis muie näole ja meenus eilne õhtu. Mulle meenus pidu, Sandri siin olek ja Andu kõne ning kõik muu. Vaatasin kella, mis näitas keskpäeva. Tõusin voodist ja panin oma valge ja sinisega hommiku mantli selga. Toas oli kohutavalt külm. märkasin, et aken oli lahti, panin selle kinni ja keerasin radika lahti. Käisin korra vannitoast läbi, kammisin juuksed ning seadsin patsi.
     Sellega valmis, läksin alla kööki, et midagi hamba alla saada. Majas oli kõik vaikne ja pime. Rennu vist magas veel. Panin köögis tuled põlema ja hakkasin külmikut avama, kui nägin magnetiga külmikule kinnitatud kirja. Kiri oli vanematelt:

" Elli ja Rentsu, pidime minema erakorraliselt Ungarisse. Teie kingi on elutoas. Jätsime teile raha ka! Tuleme paari nädala pärast, helistame! Olge tublid!

Emps ja paps."

    Meil on peres komme, et ka uueks aastaks tehakse paar kingi üksteisele, meie Rennuga andsime oma kingid ära juba paar päeva tagasi. Panin kirja külmikule tagasi ja võtsin külmikust kohukest ning istusin köögi leti äärde. laual oli valge ümbrik kuhu oli peale kirjutatud " Rentsule ja Ellile!" Võtsin ampsu oma kohukesest ja avasi ümbriku. Ümbrikus oli 5 50 eurost ja 5 10 eurost. Muigasin ning toppisin raha ümbrikusse tagasi. võtsin veel ühe ampsu kohukesest ning viskasin ümbris paberi ära.
    Mõtlesin just Renateet äratama minna kui uksele koputati. pöörasin ringi ja läksin uksele. Ukse taga seisis noormees ja ulatas mulle paki. " Nii, palun allkiri siia ja siia, "  ütles ta ning osutas, kuhu vaja. " Head aega!" hõikasin ja panin ükse kinni. Paki peale oli kirjutatud minu aadress, kuid saatja oma polnud.


--------------------------------------------

Nuh Getu :D
Srry et suht lühike, see ainult pool esimesest osast :)

No comments:

Post a Comment